Restaurant amb encant a Barcelona

La Selva Barcelona, Un Restaurant amb Encant

Restaurantamb encant a Barcelona

La Selva, un restaurant amb encant a Barcelona, situat en el cor de la ciutat, lloc encantador que t’abstreu de l’exterior per a deixar passo a una magnífica sensació al paladar. Deixa’t aconsellar pel nostre personal per a aconseguir la màxima experiència gastronòmica.

Una experiència única i original

Dins d’aquest lloc tan original a Barcelona,, es destacarien la nostra zona de gronxadors, la qual està enfocada tant a petits com a majors, amb la finalitat de gaudir una vetllada romàntica o una trobada una mica més distès. També disposem d’altres taules fixes tipus ‘Box’ on trobarem privacitat, així com les nostres taules ovalades adaptades per a grups de fins a 8 persones.


Restaurant original a Barcelona

No sempre es té la sort de poder anar a un restaurant d’aquestes característiques, on poder deixar-te portar per la seva decoració i els seus elaborats plats, els quals van ser pensats per a mantenir l’harmonia juntament amb la del local.

Una cuina també amb encant

A destacar la nostra cuina mediterrània fusionada amb trets internacionals en una Braseria a Barcelona, on poder complaure als nostres clients amb els nostres acurats entrants i amb els diferents talls a triar (fins a 7 tipus) que posteriorment, rebran la seva deguda cocció en el punt indicat pel client en la nostra brasa de 3 metres de longitud, a la vista des del primer moment en què t’endinses a la Selva. Vés a visitar el restaurant amb més encant de la ciutat comtal!