Restaurant de luxe a Barcelona

Restaurant de Luxe a Barcelona

Braseria La Selva Barcelona

Decoracióen un Restaurant de luxe

La decoració del local ha d’haver estat estudiada al màxim per a fer sentir als clients que estan en un lloc especial i amb personalitat pròpia.Des de la disposició de les taules, el mobiliari, els colors corporatius fins a la mantelería, coberteria i vaixella han de seguir una mateixa línia d’estil.

Servei

Tant el personal de sala com el de cuina han d’estar formats per a exercir el seu treball de la forma més eficient i professional possible. Quan servim plats elaborats amb ingredients poc coneguts el client algunes vegades no entendrà el valor afegit que té aquest plat. El cambrer ha de ser l’encarregat de posar en valor la importància d’aquests ingredients i el treball que hi ha darrere de la preparació perquè el client valori el que té en la taula com es mereix.


Detallsd'un restaurant de luxe

Els restaurants de luxe comparteixen certs aspectes i protocols durant el servei, com poden ser els següents:

Les dames sempre són les primeres a ser assegudes i a ser servides, especialment amb les begudes.

Hi haurà un host o persona encarregada de gestionar les reserves, acompanyar als clients a la seva taula i asseure als comensals.

Habrá un sommelier especializado en recomendar vinos o en su ausencia, el propio camarero nos ayudará y aconsejará con la elección.

Producte

El producte que se serveixi al client ha de ser de la millor qualitat. Fins i tot quan la preparació dels plats no sigui molt elaborada, el client ha de ser capaç d’apreciar la qualitat d’un producte. Això és de vital importància en braserías i restaurants especialitzats en carns com La Selva, on el producte té una mínima preparació més enllà de la qualitat de la matèria primera i un bon control del punt de cocció.

Ceviche en La Selva


La Selva en Barcelona calle Industria

LaSelva restaurant de luxe a Barcelona

En Restaurant la Selva prestem molta atenció a tots els aspectes del nostre local i servei perquè el client se senti com un autèntic VIP. Brasería de luxe la Selva està situada a l’Eixample dret de Barcelona, a pocs minuts de la Sagrada Família. Oferim una variada carta amb els millors ingredients, frescos i de qualitat. Veuen a brasería la Selva per a gaudir dels millors plats, en un restaurant decorat de forma capritxosa i amb un servei al més alt nivell. La nostra carta reuneix el millor de la cuina de mercat mediterrània amb carns espanyoles i argentines de la millor qualitat.
Si vols viure una experiència gastronòmica de luxe reserva la teva taula en brasería La Selva Barcelona.