Restaurant Romàntic a Barcelona

Restaurant Romàntic a Barcelona

Restaurantper a parelles a Barcelona

L’oferta de restaurants que pots trobar online és enorme. Més encara si tenim en compte que a Espanya tenim una de les ràtios de restaurants per nombre d’habitants més elevades del món. Així que és clar que l’oferta gastronòmica del nostre país s’ha vist obligada a diversificar-se per a poder continuar sent competitiva i diferenciar-se, tant en qualitat dels productes i serveis com en decoració i ambientació dels locals. Un tipus de local que no queda molt definit és el “restaurant romàntic” ja que l’adjectiu romàntic és bastant subjectiu. En aquest article intentarem desgranar les característiques més notables que fan que un restaurant pugui ser qualificat com a “romàntic” i veuràs per què La Selva Barcelona compleix amb tots els requisits per a ser considerat un restaurant romàntic.


Què fa a la Selva un restaurant “romàntic”?

Igual que quan vols sorprendre la teva parella a casa, perquè un restaurant sigui considerat romàntic les normes són més o menys les mateixes: objectes d’origen natural (fusta, plantes…) ambient original, lloc no abarrotat… Veurem quines altres característiques són importants.

La il·luminació

Sí, les veles mai fallen. Encara que per a crear un ambient íntim el restaurant hauria de disposar d’il·luminació *ténue i càlida o de llum natural. Els focus de llum molt blava, encara que siguin pocs, mai afavoriran a aportar calidesa a l’ambient. El que aconsegueixen les espelmes -o les llums que s’instal·len en les taules- és que les persones d’aquestes taules prestin més atenció al que tenen davant seu, ja que es trobarà més il·luminat que l’ambient en general (sempre que, com hem comentat, la llum en general sigui *ténue). La Selva Barcelona està obert a l’exterior amb grans finestrals que ofereixen una il·luminació 100% natural. 


Les olors

Les olors són una part molt important de la decoració que moltes vegades queda desatesa. Les aromes dolces, que recordin a naturalesa, florals o de fruita ajudaran a reforçar l’ambient del restaurant romàntic. Part d’aquestes olors es poden aconseguir amb la mateixa disposició del restaurant quant a mobiliari i utensilis. Per exemple les taules i cadires de fusta com les que trobaràs a la Selva Barcelona (o les estovalles de cotó 100%) mantenen aquesta aroma orgànica tan característic i agradable. A més, lògicament, de les característiques brases i l’olor a carn.

El so

Finalment, el fil musical hauria d’anar d’acord amb tot l’anterior. El que millor funciona per a un restaurant romàntic són els temes i estils musicals tranquils i de compassos lents, com el jazz, temes musicals 100% acústics o on la presència vocal tingui molta importància. A La Selva cuidem al màxim la nostra selecció musical, tant de dia com de nit. A més, podràs gaudir de música en directe els caps de setmana.


La Selva Barcelona, un restaurant romàntic

La Selva és un restaurant que ofereix un ambient romàntic en ple centre de Barcelona, acompanyat d’una carta amb productes de la millor qualitat. Si vols sorprendre la teva parella no dubtis i reserva ara. T’esperem!